Traduceri turca
Traduceri - Limbi

Traduceri limba turca

Interpreti autorizati in limba turca | Birou traduceri turca | Traduceri legalizate turca | Traduceri autorizate turca

Efectuam traduceri din turca in romana si din turca in alte 19 de limbi de circulatie internationala:

Engleza, Germana, Italiana, Franceza, Spaniola, GreacaRusa, Araba, Finlandeza, Ebraica, Ucraineana, Suedeza, Portugheza, Poloneza, Olandeza, Maghiara, Japoneza, Croata, Bulgara

Traduceri turca autorizate Aici puteti gasi informatii legate de preturile serviciilor de traduceri legalizate sau traduceri autorizate oferite de biroul nostru in limba turca.
Traduceri turca legalizate Reprezentantii biroului nostru de traduceri pot veni la sediul dumneavoastra pentru a ridica documentele pe care le doriti traduse. Serviciul de curierat este gratuit pentru traduceri in limba turca, in valoare de peste 100 de lei in Bucuresti sau 400 de lei in restul tarii.
Traduceri turca interpretariat Ne puteti contacta de luni pana sambatata la numarul de telefon 0723.302.477, intre orele 8:00 si 20:00. Traduceri turca.
Traduceri turca contact Puteti trimite documentele de tradus din/in limba turca prin fax (021.771.14.90) sau email Traduceri turca email

 

Limba turca

Vorbitorii de turca din intreaga lume se ridica la aproximativ 75 de milioane, iar cu tot cu dialecte sau limbi apropiate, 125 de milioane de oameni. Limba turca face parte din grupul limbilor altaice si este vorbita in principal in Turcia, Bulgaria, Cipru, Grecia dar si Romania. Interesant este faptul ca limba turca este o limba care foloseste preponderent sufixele, fiind o limba aglutinanta.