Traduceri suedeza
Traduceri - Limbi

Traduceri si interpretariat suedeza

Traduceri legalizate suedeza | Traduceri autorizate suedeza | Interpretariat suedeza

Efectuam traduceri din suedeza in romana si din suedeza in alte 19 de limbi de circulatie internationala:

Engleza, Germana, Italiana, Franceza, Spaniola, Greaca, Turca, Rusa, Araba, Finlandeza, Ebraica, UcraineanaPortugheza, Poloneza, Olandeza, Maghiara, Japoneza, Croata, Bulgara

Traduceri suedeza autorizate Aici gasiti informatii legate de preturile serviciilor de traduceri legalizate sau traduceri autorizate oferite de biroul nostru in limba suedeza.
Traduceri suedeza legalizate Un angajat al biroului nostru de traduceri pot veni la sediul dumneavoastra pentru a ridica documentele pe care le doriti traduse. Serviciul de curierat este gratuit pentru traduceri in limba suedeza, in valoare de peste 100 de lei in Bucuresti sau 400 de lei in restul tarii.
Traduceri suedeza interpretariat Contactati-ne la numarul de telefon 0723.302.477, intre orele 8:00 si 20:00. Traduceri suedeza.
Traduceri suedeza contact Puteti trimite documentele de tradus din/in limba suedeza prin fax (021.771.14.90) sau email Traduceri suedeza email

 

Limba suedeza

Limba suedeza este parte a limbilor indo-europene, fiind una dintre limbile scandinave. Limba suedeza nu este limba oficiala a Suediei, cu toate ca este vorbita de majoritatea populatiei acestei tari, ea avand statutul de limba nationala. Limba suedeza este utilizata si in state precum Finlanda sau Estonia.