Traduceri spaniola
Traduceri - Limbi

Traduceri in/din spaniola

Spaniola | Traduceri legalizate spaniola | Traduceri autorizate in limba spaniola | Interpretariat spaniola

Traduceri din spaniola in romana si din spaniola in alte 19 de limbi:

Engleza, Germana, Italiana, Franceza, Greaca, Turca, Rusa, Araba, Finlandeza, Ebraica, Ucraineana, Suedeza, Portugheza, Poloneza, Olandeza, Maghiara, Japoneza, Croata, Bulgara

Traduceri spaniola autorizate Aici gasiti informatii legate de preturile serviciilor de traduceri legalizate sau traduceri autorizate oferite de biroul nostru in limba spaniola.
Traduceri spaniola legalizate Reprezentantii biroului nostru de traduceri pot veni la sediul dumneavoastra pentru a ridica documentele pe care le doriti traduse. Serviciul de curierat este gratuit pentru traduceri in limba spaniola, in valoare de peste 100 de lei in Bucuresti sau 400 de lei in restul tarii.
Traduceri spaniola interpretariat Ne puteti contacta de luni pana sambatata la numarul de telefon 0723.302.477, intre orele 8:00 si 20:00. Traduceri spaniola.
Traduceri spaniola contact Puteti trimite documentele de tradus din/in limba spaniola prin fax (021.771.14.90) sau email Traduceri spaniola email

 

Limba spaniola

Spaniola este una dintre cele sase limbi oficiale ale ONU. Denumita si ca limba castiliana, spaniola este pe locul 2 in topul limbilor materne din lume. Interesant este faptul ca limba spaniola este si printre cele mai studiate din lume, invatata de cel putin 14 milioane de studenti. Colonizarea Americii de Sud de catre Imperiul Spaniol a facut ca in prezent sa existe in lume aproximativ 332 milioane de vorbitori de limba spaniola.