Traduceri rusa
Traduceri - Limbi

Traduceri autorizate rusa

Birou traduceri rusa | Traduceri legalizate rusa | Traduceri autorizate rusa | Interpretariat rusa

Efectuam traduceri din rusa in romana si din rusa in alte 19 de limbi de circulatie internationala:

Engleza, Germana, Italiana, Franceza, Spaniola, Greaca, Turca, Araba, Finlandeza, Ebraica, Ucraineana, Suedeza, Portugheza, Poloneza, Olandeza, Maghiara, Japoneza, Croata, Bulgara

Traduceri rusa autorizate Informatii despre preturile serviciilor de traduceri legalizate sau traduceri autorizate oferite de biroul nostru in limba rusa.
Traduceri rusa legalizate Reprezentantii biroului nostru de traduceri pot veni la sediul dumneavoastra pentru a ridica documentele pe care le doriti traduse. Serviciul de curierat este gratuit pentru traduceri in limba rusa, in valoare de peste 100 de lei in Bucuresti sau 400 de lei in restul tarii.
Traduceri rusa interpretariat Ne puteti contacta de luni pana sambatata la numarul de telefon 0723.302.477, intre orele 8:00 si 20:00. Traduceri rusa.
Traduceri rusa contact Puteti trimite documentele de tradus din/in limba rusa prin fax (021.771.14.90) sau email Traduceri rusa email

 

Limba rusa

Limba rusa este una dintre cele mai vorbite limbi ale lumii. Mai precis, limba rusa este utilizata pe post de limba materna de circa 167 de milioane de oameni. Ea face parte din grupul slav oriental al familiei de limbi indo-europene. Limba rusa este limba oficiala a Federatiei Ruse si are statut oficial ONU. Limba rusa se foloseste si in state precum: Belarus, Ucraina, Kazahstan, Moldova,  Kargazstan, Tadjikistan, Turkmenistan, Georgia sau Armenia.