Traduceri poloneza
Traduceri - Limbi

Traduceri din poloneza

Birou traduceri poloneza | Traduceri legalizate poloneza | Traduceri autorizate poloneza | Interpretariat poloneza

Va oferim traduceri din poloneza in romana si din poloneza in alte 19 de limbi de circulatie internationala:

Engleza, Germana, Italiana, Franceza, Spaniola, Greaca, Turca, Rusa, Araba, Finlandeza, Ebraica, Ucraineana, Suedeza, Portugheza, Olandeza, Maghiara, Japoneza, Croata, Bulgara

Traduceri poloneza autorizate Aici gasiti informatii legate de preturile serviciilor de traduceri legalizate sau traduceri autorizate oferite de biroul nostru in limba poloneza.
Traduceri poloneza legalizate Reprezentantii biroului nostru de traduceri pot veni la sediul dumneavoastra pentru a ridica documentele pe care le doriti traduse. Serviciul de curierat este gratuit pentru traduceri in limba poloneza, in valoare de peste 100 de lei in Bucuresti sau 400 de lei in restul tarii.
Traduceri poloneza interpretariat Ne puteti contacta de luni pana sambatata la numarul de telefon 0723.302.477, intre orele 8:00 si 20:00. Traduceri poloneza.
Traduceri poloneza contact Puteti trimite documentele de tradus din/in limba poloneza prin fax (021.771.14.90) sau email Traduceri poloneza email

 

Limba poloneza

Limba poloneza este utilizata de circa 42 de milioane de oameni, pe intregul glob. Limba poloneza este limba oficiala in Polonia si este vorbita de 38 de milioane de vorbitori nativi. Multi dintre cei care folosesc pentru comunicare limba poloneza sunt localizati in partile vestice ale Belarusului si ale Ucrainei, precum si in Lituania estica. Limba poloneza este cea mai importanta dintre limbile lehitice. Aceasta s-a dezvoltat pe teritoriul Poloniei actuale, odata cu dezvoltarea dialectelor si graiurilor vorbite in zona.