Traduceri Legalizate SDH

Va oferim traduceri legalizate la cele mai inalte standarde, realizate de traducatori autorizati. Executam traduceri legalizate in toate limbile de circulatie internationala, la preturi foarte bune, in orice localitate din Romania.
Un simplu apel la 0723.302.477 este suficient pentru ca un reprezentant al companiei noastre sa vina la dumneavoastra. Nu este nevoie sa iesiti din birou. Ne puteti trimite documentele prin fax, email sau curier.

Preturi traduceri legalizate

Birourile notariale taxeaza fiecare traducere legalizata cu suma de 47 de lei, inclusiv TVA.

*Pretul unei traduceri legalizate se stabileste in functie de numarul de pagini al documentului (pentru traducere), la care se adauga cate 47 de lei pentru legalizarea fiecarui document (in cazul in care sunt mai multe documente.

Cand ai nevoie de traduceri legalizate

In general, aveti nevoie de o traducere legalizata atunci cand este vorba de traducerea unor documente oficiale, emise de institutii ale statului:

  • traduceri legalizate acte auto: cerificat de inmatriculare, carte de identitate a autovehicului, factura, contract de vanzare cumparare
  • traduceri legalizate documente de identitate: pasaport, carte de identitate, buletin de identitate, certificat de nastere, permis de conducere, certificat de casatorie, certificat de deces, permis de rezidenta
  • traduceri legalizate acte firme: certificat de inmatriculare, hotarari AGA, incheierea judecatorului delegat la Registrul Comertului
  • traduceri legalizate acte de studii: diploma de licenta, foi matricole, diploma de bacalaureat
  • traduceri legalizate cazier judiciar si fiscal, invitatii in strainatate, procuri, adeverinte medicale
  • traduceri legalizate documente emise de instante judecatoresti: hotarari judecatoresti, decizii, sentinte, citatii

Ce insemna traduceri legalizate

Traducerile legalizate au primit aceasta denumire pentru ca sunt legalizate de un notar public. Notarul certifica faptul ca semnatura traducatorului este autentica. Fiecare dintre traducatorii nostri autorizati a depus un specimen de semnatura la notar. Daca apelati la serviciile noastre de traducere, ne ocupam si de legalizarea documentelor fara sa va percepem taxe suplimentare.
Formulari precum traduceri notariale sau legalizare notariala a semnaturii traducatorului se refera la acelasi lucru: traduceri legalizate. Realizarea unei traduceri legalizate depinde de doua conditii:

  1. Traducerea trebuie sa fie executata de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei (traduceri autorizate)
  2. Traducatorul autorizat trebuie sa fi depus un specimen de semnatura la notar. Atunci cand legalizeaza o traducere, notarii verifica daca semnatura traducatorului corespunde cu specimeul de semnatura depus anterior.

Rezumand, notarul certifica fapul ca semnatura traducatorului este autentica si ca traducatorul detine o autorizatie valabila, emisa de Ministerul Justitiei.