Traduceri greaca
Traduceri - Limbi

Birou traduceri greaca

Birou traduceri greaca | Traduceri legalizate greaca | Traduceri autorizate greaca | Interpretariat greaca

Efectuam traduceri din greaca in romana si din greaca in alte 19 de limbi de circulatie internationala:

Germana, Engleza, Italiana, Franceza, Spaniola, Turca, Rusa, Araba, Finlandeza, Ebraica, Ucraineana, Suedeza, Portugheza, Poloneza, Olandeza, Maghiara, Japoneza, Croata, Bulgara

Traduceri greaca autorizate Aici gasiti informatii legate de preturile serviciilor de traduceri legalizate sau traduceri autorizate oferite de biroul nostru in limba greaca.
Traduceri greaca legalizate Reprezentantii biroului nostru de traduceri pot veni la sediul dumneavoastra pentru a ridica documentele pe care le doriti traduse. Serviciul de curierat este gratuit pentru traduceri in limba greaca, in valoare de peste 100 de lei in Bucuresti sau 400 de lei in restul tarii.
Traduceri greaca interpretariat Ne puteti contacta de luni pana sambatata la numarul de telefon 0723.302.477, intre orele 8:00 si 20:00. Traduceri greaca.
Traduceri greaca contact Puteti trimite documentele de tradus din/in limba greaca prin fax (021.771.14.90) sau email Traduceri greaca email

 

Traduceri greaca

Limba Greaca

Istoricii cred ca greaca a inceput sa se vorbeasca de prin secolul XVII i.HR. Considerata ca o limba indo-europeana, limba greaca este compusa din 4 dialecte, arcado-cipriot, occidental, eolian si ionian-atic. Greaca este mostenirea unui mare imperiu si a unei civilizatii remarcabile.