Traduceri germana
Traduceri - Limbi

Birou traduceri germana

Traduceri legalizate germana | Traduceri autorizate germana | Interpretariat germana

Traduceri din germana in romana si din germana in alte 19 de limbi de circulatie internationala:

EnglezaItaliana, Franceza, Spaniola, Greaca, Turca, Rusa, Araba, Finlandeza, Ebraica, Ucraineana, Suedeza, Portugheza, Poloneza, Olandeza, Maghiara, Japoneza, Croata, Bulgara

Traduceri germana autorizate Aici gasiti informatii legate de preturile serviciilor de traduceri legalizate sau traduceri autorizate oferite de biroul nostru in limba germana.
Traduceri germana legalizate Un reprezentant al biroului nostru de traduceri poate veni pentru a ridica documentele pe care le doriti traduse. Serviciul de curierat este gratuit pentru traduceri in limba germana, in valoare de peste 100 de lei in Bucuresti sau 400 de lei in restul tarii.
Traduceri germana interpretariat Ne puteti contacta de luni pana sambatata la numarul de telefon 0723.302.477, intre orele 8:00 si 20:00. Traduceri germana.
Traduceri germana contact Puteti trimite documentele de tradus din/in limba germana prin fax (021.771.14.90) sau email Traduceri germana email

 

Limba germana

Aflata pe locul 11 in topul celor mai vorbite limbi de pe mapamond, limba germana este descedenta grupului vestic de limbi germanice. Cu 90-130 de milioane de vorbitori, germana este limba materna in Germania, Austria, Elvetia, Luxemburg, Liechtenstein, estul Belgiei, Alsacia si Lorena din Franta. In Romania exista 60.000 de vorbitori de limba germana, fiind considerata o limba regionala.