Traduceri engleza
Traduceri - Limbi

Traduceri si interpretariat engleza

Birou de traduceri engleza | Traduceri legalizate engleza | Traduceri autorizate engleza | Interpretariat engleza

Efectuam traduceri din engleza in romana si din engleza in alte 19 de limbi de circulatie internationala:

Germana, Italiana, Franceza, Spaniola, Greaca, Turca, Rusa, Araba, Finlandeza, Ebraica, Ucraineana, Suedeza, Portugheza, Poloneza, Olandeza, Maghiara, Japoneza, Croata, Bulgara

Traduceri engleza autorizate Aici gasiti informatii legate de preturile serviciilor de traduceri legalizate sau traduceri autorizate oferite de biroul nostru in limba engleza.
Traduceri engleza legalizate Reprezentantii biroului nostru de traduceri pot veni la sediul dumneavoastra pentru a ridica documentele pe care le doriti traduse. Serviciul de curierat este gratuit pentru traduceri in limba engleza, in valoare de peste 100 de lei in Bucuresti sau 400 de lei in restul tarii.
Traduceri engleza interpretariat Ne puteti contacta de luni pana sambatata la numarul de telefon 0723.302.477, intre orele 8:00 si 20:00. Traduceri engleza.
Traduceri engleza contact Puteti trimite documentele de tradus din/in limba engleza prin fax (021.771.14.90) sau email Traduceri engleza email

Limba engleza

Avandu-si originea in Marea Britanie, limba engleza este vorbita de peste 1 miliard de oameni, fiind considerata o limba globala. Engleza este limba materna pentru Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelanda, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie precum si pentru cateva tari ale Commonwealthului.