Traduceri ebraica
Traduceri - Limbi

Traduceri si interpretariat ebraica

Birou traduceri ebraica | Traduceri legalizate ebraica | Traduceri autorizate ebraica | Interpretariat ebraica

Efectuam traduceri din ebraica in romana si din ebraica in alte 19 de limbi de circulatie internationala:

Engleza, Germana, Italiana, Franceza, Spaniola, Greaca, Turca, Rusa, Araba, FinlandezaUcraineana, Suedeza, Portugheza, Poloneza, Olandeza, Maghiara, Japoneza, Croata, Bulgara

Traduceri ebraica autorizate Aici gasiti informatii legate de preturile serviciilor de traduceri legalizate sau traduceri autorizate oferite de biroul nostru in limba ebraica.
Traduceri ebraica legalizate Reprezentantii biroului nostru de traduceri pot veni la sediul dumneavoastra pentru a ridica documentele pe care le doriti traduse. Serviciul de curierat este gratuit pentru traduceri in limba ebraica, in valoare de peste 100 de lei in Bucuresti sau 400 de lei in restul tarii.
Traduceri ebraica interpretariat Ne puteti contacta de luni pana sambatata la numarul de telefon 0723.302.477, intre orele 8:00 si 20:00. Traduceri ebraica.
Traduceri ebraica contact Puteti trimite documentele de tradus din/in limba ebraica prin fax (021.771.14.90) sau email Traduceri ebraica email

 

Limba ebraica

Limba ebraica face parte din familia afro-asiatica, fiind una dintre limbile semitice. Limba ebraica este vorbita de circa 7 milioane de oameni in Israel si utilizata de un numar foarte mare de persoane din comunitati evreiesti, din intreaga lume. In Israel, limba ebraica este una dintre cele doua limbi de stat, alaturi de limba araba si este vorbita de cei mai multi dintre evrei. Limba ebraica are si o importanta caracteristica religioasa, ea fiind limba sfanta a religiei iudaice.

.