Traduceri croata
Traduceri - Limbi

Traduceri limba croata

Traduceri autorizate croata | Birou traduceri croata | Traduceri legalizate croata | Interpretariat croata

Traduceri din croata in romana si din croata in alte 19 de limbi de circulatie internationala:

Engleza, Germana, Italiana, Franceza, Spaniola, Greaca, Turca, Rusa, Araba, Finlandeza, Ebraica, Ucraineana, Suedeza, Portugheza, Poloneza, Olandeza, Maghiara, JaponezaBulgara

Traduceri croata autorizate Aici gasiti informatii legate de preturile serviciilor de traduceri legalizate sau traduceri autorizate oferite de biroul nostru in limba croata.
Traduceri croata legalizate Reprezentantii biroului nostru de traduceri pot veni la sediul dumneavoastra pentru a ridica documentele pe care le doriti traduse. Serviciul de curierat este gratuit pentru traduceri in limba croata, in valoare de peste 100 de lei in Bucuresti sau 400 de lei in restul tarii.
Traduceri croata interpretariat Ne puteti contacta de luni pana sambatata la numarul de telefon 0723.302.477, intre orele 8:00 si 20:00. Traduceri croata.
Traduceri croata contact Puteti trimite documentele de tradus din/in limba croata prin fax (021.771.14.90) sau email Traduceri croata email

 

Limba croata

Limba croata este parte a familiei limbilor slave, alaturi de limba sarba, limba muntenegreana, limba bosniaca si limba slovena. Limba croata este limba oficiala in Croatia, In Bosnia si Hertegovina si in Voievoidina (Serbia). Limba croata este utilizata si de catre minoritatile nationale croate din Romania si Slovacia, dar si de catre emigrantii croati din Europa Centrala, America de Nord si Astralia.