Traduceri bulgara
Traduceri - Limbi

Birou traduceri bulgara

Traduceri legalizate bulgara | Traduceri autorizate bulgara | Interpretariat bulgara

Efectuam traduceri din bulgara in romana si din bulgara in alte 19 de limbi de circulatie internationala:

Franceza, Engleza, Germana, Italiana, Spaniola, Greaca, Turca, Rusa, Araba, Finlandeza, Ebraica, Ucraineana, Suedeza, Portugheza, Poloneza, Olandeza, Maghiara, Japoneza, Croata

Traduceri bulgara autorizate Gasiti aici informatii legate de preturile serviciilor de traduceri legalizate sau traduceri autorizate oferite de biroul nostru in limba bulgara.
Traduceri bulgara legalizate Reprezentantii biroului nostru de traduceri pot veni la sediul dumneavoastra pentru a ridica documentele pe care le doriti traduse. Serviciul de curierat este gratuit pentru traduceri in limba bulgara, in valoare de peste 100 de lei in Bucuresti sau 400 de lei in restul tarii.
Traduceri bulgara interpretariat Ne puteti contacta de luni pana sambatata la numarul de telefon 0723.302.477, intre orele 8:00 si 20:00. Traduceri bulgara.
Traduceri bulgara contact Puteti trimite documentele de tradus din/in limba bulgara prin fax (021.771.14.90) sau email Traduceri bulgara email

Limba bulgara

Limba bulgara este una dintre limbile indo-europene, impreuna cu macedoneana, slovena si sarbo-croata. Asemanarea cea mai importanta pe care limba bulgara o are este cu limba macedoneana. Limba bulgara standardizata a fost alcatuita pe baza dialectelor din zona Marii Negre. Limba bulgara mai este utilizata in state precum Macedonia, Canada, Grecia, Ungaria, Israel, Republica Moldova, Serbia, Romania, Ucraina, Turcia si SUA.