Traducatori autorizati

Traducerile biroului de traduceri SDH Barings sunt realizate in exlusivitate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei.
Traducatorii autorizati sunt singurii traducatori ce au dreptul sa presteze servicii de traduceri si interpretariat pentru Ministerul Justitiei, instante judecatoresti, parchet, birouri de avocatura, organele de cercetare penala, notari publici, avocati s.a.m.d.

Echipa noastra de traducatori autorizati se recomanda prin seriozitate si cunostinte solide de specialitate. Documentele traduse de biroul nostru de traduceri pastreaza sensul textelor originale, adaptandu-l la particularitatile limbii in care se efectueaza traducerea.

Pentru a certifica faptul ca traducerea realizata este conforma cu documentul original, traducatorii autorizati semneaza si stampileaza documentele traduse. Procedura poarta numele de incheierea traducatorului si certifica faptul ca traducatorul autorizat isi asuma raspunderea pentru traducerea realizata.

Atunci cand incheierea traducatorului este insotita de legalizarea notariala a semnaturii sale, este vorba de o traducere legalizata de un notar public. Traducatorii autorizati depun un specimen de semnatura in fata notarului. Pentru a legaliza o traducere, notarul certifica faptul ca semnatura traducatorului este autentica.