Birou de traduceri la nivel national

Compania noastra, SDH Barings, a fost infiintata in 2003. Am pornit cu ideea ca in Romania exista o cerere in crestere pentru traduceri de calitate si ne-am pozitionat inca de la inceput ca un furnizor de servicii de calitate la preturi decente.

In ultimii sase ani am evoluat de la un mic birou de traduceri din Bucuresti catre o companie care acopera intreg teritoriul Romaniei. Folosim tehnologiile moderne de comunicare pentru a reduce la minimul timpul de executie al unei lucrari si a reduce costurile.

Ne individualizeaza faptul ca putem satisface orice cerere legata de traducerea si procesarea unui document, intr-un timp extrem de scurt, la o calitate imbatabila si la un pret care va va convinge sa apelati de fiecare data la serviciile noastre. Pentru ca satisfactia clientilor reprezinta prioritatea noastra numarul unu.

Cristi Ionita
General Manager
SDH Barings

Am perfectionat serviciile dedicate companiilor, ajungand ca in prezent sa putem satisface orice fel de cereri legate de procesarea documentelor dumnevoastra:

  • traducerea documentelor si tehnoredactarea acestora, asfel incat aspectul traducerii sa fie identic cu al documentului original.
  • localizarea site-urilor web in  orice limba de circulatie internationala
  • localizare software
  • interpretariat simultan si consecutiv
  • apostile